Nu laddar vi!

publicerat i Allmänt;
I morgon är det dags för troligtvis årets sista hopptävling. I morgon ska vi åka till Jönköpingsfältridklubb och Alva och Lotus ska göra en start i 1m. Det ska bli riktigt kul för det är flera som vi känner som ska dit. 
 
Ikväll har vi förberett Lotus. Han fick gå en liten sväng i manegen för att mjuka upp sig efter hoppträningen för Zara igår. Han kändes riktigt fin! Sedan blev det att putsa på sadel, träns och även Lotus fick sig en omgång.
 
Sista duschen för i år.
 
Därefter blev det ett tjockt och skönt fleecetäcke innan han fick gå ner i sin box.
 
I väntan på kvällsmat.
 
Det blir en riktigt tidig morgon i morgon. Klockan 06.00 ska vi åka från stallet. Då ska vi ha gott om tid på oss och det kan vara bra eftersom risken är stor att det kan komma snö i morgon. Håll tummarna för mitt ekipage i morgon! Det skulle vara riktigt kul att avsluta årets tävlingssäsong på ett bra sätt.
 
Idag efter jobbet slappade jag riktigt ordentlig. Jag har varit så gräsligt trött den här veckan och känt att allt eller väldigt mycket har varit så blä! Det är skönt att det är helg! Visst det är ingen sovmorgon i morgon, men jag kan vila efteråt och sedan kommer en skön söndagsmorgon.
 
Nej, nu är det dags att lägga sig. Som sagt så blir det tidigt i morgon.
 
Natti, natti!
Kram Malin
 

Kommentera inlägget här :