Sova middag.

publicerat i Allmänt;
Idag har jag skjutsat ut Gustav på landet, till sin kusin, alltså till min brors familj. Han ska sova över där tills i morgon. Så mysigt för honom! Det är verkligen en idyll där ute. Det var ett tag sedan jag var där så jag hade inte träffat på familjens nytillskott, Melker. Herregud, så söt och en sån kelsjuk liten bagge! Melkers färg var fantastisk fin också!
 
 
 
Kelsjuk :)
 
Landet är bara bäst! Det kommer jag alltid tycka.
 
 
När jag väl kom hem så blev det lite middag och därefter unnade jag mig att sova middag. Hur skönt är inte det! Jag sov som en gris, sådär underbart skönt. Vaknade efter någon timme, eller var det två ha, ha. Vi får väl se om jag somnar ikväll.
 
Idag har jag också varit förbi Länsförsäkringar. Jag har nämnligen skaffat mig Smartwater, märkDNA. Det penslar du på värdefulla saker, så har du oturen att de blir stulna men sedan turen att de hittas av polisen så kan de se vems saker det är de hittat. Denna märkDNA syns inte på dina saker, det har ett speciellt nummer som polisen kan läsa av och som är registrerat på dig.
 
 
Det är inte så dyrt, 375kr och vätskan räcker till en hel del saker. Skulle oturen vara framme så finns det en liten chans att sakerna kommer tillrätta.
 
Ikväll väntar hoppträning för Alva och Lotus. Det ska bli kul!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :