Tävling idag!

publicerat i Allmänt;
Tidigt, tidigt i morse ringde klockan. Närmare bestämt kl. 04.30! Trots att det var dödens tidigt så var det inga svårigheter att gå upp. Allt var fixat dagen innan. Transporten var packad, fikat fixat, kläder framtagna osv så allt flöt på topp! I stallet fick alla hästarna sina frukosthinkar. När Lotus var klar gjorde Alva honom klar för avfärd och klockan 06.03 rullade bilen från Stall Haga.
 
Jag är riktigt glad att vi hade tagit till tid för att åka, för det snöade på vägen och några mil från stan så var vägen bedrövlig. Vi kunda bara köra i 60 km/h. Efter ett tag blev det bättre och vi kunde rulla på i lagliga 80km/h :)
 
När vi kom fram gick vi banan, tog lite att äta innan det var dags att göra iordning Lotus. Pga vädret hade det blivit en del strykningar så helt plötsligt blev det stressigt. En halvdan framridning, helt ok framhoppning så var det snart vår tur.
 
Alva och Lotus gjorde en sån fin runda! Jag är så stolt över dem att jag nästan spricker! De tog en 13:de plats, precis utanför placering, av 45 startande :)
 
 
Nu tar vi ett tävlingsuppehåll och återkommer på banorna 2018. Jag ska sätta mig med kalendern och börja planera. Vi ser verkligen fram emot tävlingssäsongen 2018!!!
 
 
Kram Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Härligt med en bra runda! :D :D

Svar: Ja, så kul att avsluta tävlingssäsongen så 😃
Malin

Kommentera inlägget här :