Vardagen är här igen.

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
Höstlovet är slut och jobbångesten är här med besked! Det har varit så skönt att vara ledig, att kunnat ta det lugnt på morgonen, att göra saker som jag knappt hinner med annars, att bara vara... Nu drar stressen igång igen och samtidigt som jag vet att det kommer bli helt ok så skriker kroppen vill inte... Det är skönt att jag har toppenbra kollegor och underbara ungar på jobbet :) Nu kör vi lite drygt 6 veckor till, sedan är det jul.
 
Idag har det varit min tur att ta Lotus. Så roligt att rida men snacka om att självförtroendet får sig en ordentlig smäll, rider som en jäkla kratta :( Det ska bli ändring på det nu. Nu ska jag ta lektioner. Jag vägrar känna mig sådär värdelös i fortsättningen. 
 
Snart ska jag också sådär leende som Alva flyga fram i en galopp i skogen. Det är sån lycka!
 
I eftermiddag åkte vi en sväng till torpet. Jag tömde råttfällan, ja där var en mus igen, fyllde på fågelmat, eldade och hade det sådär mysigt. Så skönt att komma dit och bara njuta.
 
 
Nu är det snart dags att lägga sig... Funderar på om jag ska se Notting Hill som precis börjat på trean eller om det blir ett avsnitt till av "Stranger things" på Netflix. Det blir nog det sista. Så bra serie! Har ni börjat kolla?
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :