Dödstrött!

Två intensiva dagar på jobbet resulterade i att jag sov som klubbad i soffan efter jobbet idag. Så sjukt trött och under konferensen på jobbet så kämpade jag för att hålla mig vaken. Ni kan förstå lättnaden när vi slutade och jag klarat mig att hålla mig vaken :)
 
 
Var det någon som såg TV-programmet "Meltzer & Döden" igår på kanal 5? Först hade jag inte tänkt titta på det, men sedan satt jag där och det var riktigt, riktigt bra. Jag är inte rädd för tanken att vi en gång ska dö. För det ska vi, alla. Utan det som skrämmer mig är att jag inte skulle få vara med längre, att jag inte skulle få vara med mina barn, vara med om deras uppväxt, vara med dem i livet, vara med om framtiden osv... men det kanske är det som är att vara rädd för döden... Jag hoppas att den dagen jag ska vidare, att det sker snabbt och smärtfritt och att det är långt kvar tills dess. Att se döda människor, som har dött en naturlig död tycker jag inte är något otäckt. När jag gick i skolan och hade prao på ett sjukhus så såg jag min första döda person. Det var inget otäckt alls. Det såg ut som om personen sov, personalen hade tänt ljus och gjort iordning den avlidne som hade fått blommor i sina händer, så det var mer vackert än otäckt. Det jag tänker är att leva här och nu. Att inte vänta, att inte tänka det kan jag göra sedan, för det kanske inte kommer ett sedan... Det gäller att passa på att leva fullt ut här och nu. Jag är lite som min mormor sa "lite tiagalen", är det något jag vill göra så ska det göras det snaraste. Det går inte att vänta :) 
 
Se där, det blev ett lite mer personligt inlägg... gillar ni det så klicka på hjärtat så kanske det blir fler av det slaget :)
 
Kram Malin