En förvarning om vad som komma skall.

publicerat i Allmänt, Cocker Spaniel;
Oj, vad kallt det var i morse! Det är man inte van vid just nu och tyvärr hade jag missat att lägga på vindruteskyddet på bilen så det blev till att skrapa rutorna. Det satt stenhårt! En liten förvarning om vad komma skall om jag säger så. Det här är bara början... Förra året var vintern riktigt mild. Jag undrar hur den kommer att bli i år. Åh, vad jag längtar till våren!
 
Min frysperiod har börjat också. Jag är iskall om både händer och fötter och jag avskyr det! Ändå har jag tjocka strumpor på mig, jeans, tjock tröja och fleece över den. Det hjälper ändå inte, suck!
 
Efter jobbet passade jag på att gå ut och fota Lilleman. Det var så fint ute. Helst hade jag velat vara ute och fotat tidigt i morse, det var ju sååå vackert. Det funkade ju inte, eftersom jag var tvungen att åka till jobbet. Så det fick bli lite fotograferande här hemma i eftermiddag istället.
 
 
 
I kväll väntar hoppträning för Alva och Lotus. Jag får nog ta på mig termobrallorna för att inte frysa ihjäl ha, ha. Det ska bli riktigt kul! Tords träningar är riktigt bra!
 
Hoppas ni har haft en bra torsdag! Nu är det bara den bästa dagen kvar att jobba :) Oj, vad veckan har gått fort.
 
Kram Malin

Taggar: Cocker Spaniel, Fotografering, porträtt;

Kommentera inlägget här :