Ett storarbete gjort.

publicerat i Allmänt;
Vintern är snart på väg och med den kommer denna hemska kyla. När det blir sådär kallt så fryser hästarnas vatten och jag har länge pratat om att skaffa en värmebalja, en balja som håller hästarnas vatten isfritt. Jag vet hur stressad jag blir av att veta att hästarnas vatten blir fruset. Fy, sånt får jag ont i magen av så jag bestämde mig för att prata med stallägaren och fråga om lov om att skaffa en balja. När jag fått klartecken köpte jag en värmebalja och idag har jag och min man grävt där kablen ska ligga. Lika bra att göra det i tid innan marken fryser. I morgon räknar jag med att kabeln ska komma med posten och att jag kan fixa det sista. Jag var helt slut när jag kom från stallet, men så nöjd efter vårt storarbete.
 
Det var inte bara grävande som skulle fixas med i stallet idag. Idag var det åter dags för skoning för Lotus. Jag är så glad och tacksam över att jag har en sådan kunnig och duktig hovslagare.
 
 
Tänk att det redan är fredag i morgon. Inte vilken fredag som helst, utan fredagen innan barnens höstlov. Många tror att vi lärare också är lediga hela veckan, men det är vi inte. Det blir utbildning måndag och tisdag men efter det så tar jag ledigt jag med. Det ska bli så skönt!
 
Kram på er!
Malin

Kommentera inlägget här :