Firarfredag.

Efter jobbet idag firade vi att det var fredag med att gå ut och äta dagens lunch. Det var väldigt gott! På vägen hem köpte jag med mig lite höstblommor för att piffa till det lite här hemma i stan. Så när jag kom hem tog jag tag i det. Jag tog min gamla verktygslåda som jag piffade till förra året och gjorde iordning den på nytt...
 
 
 
 
 
I morgon tänkte jag gå på "Hösteventet" på Ljungs handelsträdgård här i stan. Där kan jag nog få en massa ny höstinspiration och dessutom kommer Lotta Andersson, som har bloggen "Fyra årstider - mitt livpå landet" som jag följer, dit och föreläser om socialamedier. Det ska bli intressant att höra. 
 
Idag åkte jag också och hämtade en dressyrsadel hos Tiljanders sadelmakeri i Boxholm. Den ska förhoppningsvis passa Lotus. Det ska bli så kul att äntligen ha en dressyrsadel! Jag la på den på Lotus ikväll och jag tror att den passar. Nu är jag inget proffs när det gäller sadlar, men det behövs nog fixas lite med den för att den ska ligga perfekt, men i slutändan tror jag att den kommer funka! Happy friday!   
 
Ja, det blev allt en firarfredag :)
 
Kram på er!
Malin