Riktig slapparsöndag.

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
Idag när jag äntligen hade sovmorgon så kunde jag ändå inte sova. Det var som det brukar vara. Jag låg ändå kvar. Varför rusa upp? Efter frukost och kaffe så åkte vi ut till torpet. Äntligen! Som jag längtat.
 
 
 
Det var riktigt skönt att komma ut till lugnet och tystnaden. Efter en närmare titt på snickarbon så la vi krutet där idag, för fy vilken oordning det var. Det klarar jag inte av. 
 
 
Efter en stunds arbete så blev det riktigt bra! Ordning och reda och var sak på sin plats. Perfekt!
 
Så skönt att få iordning där inne :)
 
Därefter tog jag fram fågelbordet, satte det på plats och fyllde det med fågelmat. Det dröjde inte särskilt länge förrän fåglarna hittade dit. Så gott för dem :)
 
 
Efter allt fixande så tog jag det bara lugnt och njöt. Tittade hästhoppningen från Finland och tog lite fika. Elden sprakade i keddyn och Lilleman låg på golvet framför brasan och värmde sig. För visst har det varit ruggigt ute idag.
 
 
Tänk att det redan är måndag igen... Det har varit en kalashelg måste jag säga. Den började med after work i fredags, fortsatte med hopptävling för Alva och Lotus där det gick superbra och avslutades med att vara i Skogsbacka. Hoppas ni har haft en riktigt bra helg ni med!
 
Kram Malin

Taggar: Skogsbacka, Torp;

Kommentera inlägget här :