Sådan glädje!

publicerat i Allmänt;
Idag var det åter dags igen att åka på hopptävling. Denna gången gick turen till Tollstad utanför Mantorp. Jag har aldrig varit där innan, så vägbeskrivningen fanns på papper i bilen samt vägbeskrivningen var på, på telefonen :) Ni vet, bäst att "ta på sig både livrem och hängslen" :) Tävlingen började inte förrän kl.10.00 och då med klasserna 80 cm och därefter 90cm, så vi behövde inte åka så tidigt. Vi kom iväg i tid från stallet och var framme efter en timme.
 
 Tollstad
 
Det såg stort och fint ut och parkeringen var toppen, stort och bra! Vi gav Lotus lite att äta och vatten och gick sedan och kollade in tävlingsplatsen. Eftersom det var första gången som vi var i Tollstad så kollade vi noga var framridning, framhoppning, inochutsläpp till banan var på tävlingsplatsen. Därefter satte vi oss på läktaren en stund och kollade på hoppningen.
 
 
Det kändes lite trångt, med tanke på en stor Lotus är, men jag sa inget till Alva. Jag vill inte göra henne nervös eller osäker.
 
När klassen gick mot sitt slut så gick vi och gjorde iordning Lotus så att han var klar tills 90-klassen var slut och Alva skulle gå banan. Det fick hon fixa själv idag, för jag var tvungen att ta hand om Lotus. Sedan var det dags för framridning.
 
 
Det var som tur stort på framridningen för det var hästar överallt! Framhoppningen var lite smått kaosartad, men det löste sig till slut. Sedan var det dags...
 
 
Vilken runda! Det gjorde de toppenbra! Som vanligt hade jag svårt att filma :) De nollade både grunden och omhoppningen! Vilken glädje! Vilken lycka! Alva och Lotus slutade på plats 9/28, två platser från placering! Nu är de verkligen på gång. Det är andra inomhustävlingen som de gör tillsammans så det ser verkligen bra ut!
 
 
Smile!!!
 
Så duktiga!
 
Nu är det ett tag kvar tills nästa tävling. Det blir den 11/11 i Jönköping. Innan dess så kanske vi ska vara med på vår ridklubbs payandjump, bara för att få träna på att hoppa inomhus. Vi får se. Nu ska vi bara njuta av framgången idag!
 
Kram Malin!

Taggar: 1m, Lokal hopptävling, Lotus WL, SWB, Tollstad, Tollstad Hästsportklubb;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Den bästa bloggen i världen 💓

Svar: Gulle dej! ❤️
Malin

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Alva Är Så Duktig 😘💓😍

Svar: Tack! 😘 Det ska jag hälsa henne! 💖
Malin

Kommentera inlägget här :