Vab

Ja, då var det dags att vabba igen. Stackars Gustav hade så ont i halsen, huvudet och feber i morse att han var ledsen. Så jag stannade hemma hos honom. Vi blir hemma i morgon med. Sedan får vi hoppas att han kan gå till skolan på onsdag igen. 


Idag, senare på eftermiddagen, åkte Alva och jag till Lotus. Idag fick han vila efter tävlingen igår. Idag klippte vi honom istället. Stackars Lotus blir precis sjöblöt på träningarna med all sin päls, så nu blir det förhoppningsvis inte så svettigt när en del av pälsen är borta. Jag klippte halvklippning, jag lät spara pälsen baktill på ryggen. Vad jag förstått är det bra att klippa så till vinter för då håller de sig varma över rygg och njurar.  


Att bli klippt uppe vid huvudet tyckte Lotus var läskigt, men det blev bra till slut. Nu är han så fin och jag hoppas klippningen håller ett par månader så ska jag klippa en gång till. Då blir det klippning i december och sedan får det vara, för i februari kommer sommarpälsen och så ska man inte klippa. 


Ikväll har vi hjälpt mina föräldrar att bära möbler. De vann bud på möbler FB, så idag har vi kört möbler. Det blev så fint! 

Nej, nu måste jag lägga mig. Är så trött... 

Kram Malin