BAM

Som att få en stor fet smäll mitt i ansiktet, den känslan fick jag idag när jag vakande. Jag sov sådär gott, när jag vakande med ett ryck och kom på att det var måndag!!! MÅNDAG!!! Då ville jag bara dra täcket över huvudet och somna om... Ibland har jag sådana dagar. Jag kände att jag inte alls var på hugget i dag men det var bara att pallra sig upp ur den underbart sköna, varma, mysiga sängen och slänga mig i duschen. Sedan har dagen rullat på, en väldigt intensiv dag, där jag emellanåt funderade på hur jag skulle orka, men det gick.
 
När jag kom hem åt jag middag, mammas underbara kålpudding och potatis och lingonsylt! Gudagott!!! Sedan blev det en kort avslappning på soffan innan jag satte mig och jobbade en stund.
 
Ikväll har vi haft en mysig kväll i stallet. Alva fick sällskap av en liten kompis i stallet. Så sött! Jag vet hur stort det är för yngre barn att få följa med de stora tjejerna och killarna. Vi har varit där en gång i tiden vi med :)
 
Två kompisar på väg hem.
 
Nu ska jag slappa i soffan en stund innan det är dags att lägga sig i den där underbara sängen igen :) Jag hoppas på ett lite bättre uppvaknande i morgon... Hoppas ni har haft en bra start på veckan.
 
Kram Malin
#1 - - Anita:

Men åh, vilken mysig bild!! :) kram

Svar: Tack! De var så söta ihop 😊 Kram
Malin