Gymnasiedags.

Jag kan inte förstå vart tiden tar vägen. Jag kan inte förstå att det är dags att välja gymnasie för vår största. Det är riktigt spännande samtidigt som det känns lite sorgligt att det går så fort. Det är spännande att höra hur hon tänker om vad hon vill läsa.
 
 
Just nu lutar det åt Vreta hästskötarutbildningen och samhällsvetenskaplig linje. Jag tycker att det låter riktigt spännande och superkul och kommer stötta henne i det hon väljer! Jag själv var en riktig fegis! Jag var så sugen på att söka till Sanda basketgymnasium på den tiden. Då bestod mitt liv av lika mycket basket som jag idag lever hästliv. Många sa "ska du verkligen göra det?" och det gjorde mig inte mer säker utan tvärtom. Det slutade med att jag struntade i det.
 
Idag har det åter varit den där jobbiga tisdagen. Helt sjukt hur trött man blir under tisdagar :) Idag har vi haft APT på kvällen och diskuterat viktiga saker. Inte helt lätt när man är helt slut. Det är inte det optimala att ha APT på kvällarna tycker jag, men två per termin ska vi ha. En kvar nu då och då tror jag den är på en måndag... kanske lite piggare då :)
 
Kram på er!
Malin