Gymnasieinfo och snittar.

Ikväll har jag och Alva varit på gymnasieinfo på gymnasiet här i stan. Mellan två programinfon bjöd restaurangprogrammet på snittar. Så underbart goda!!!. Även om Alva bestämt sig för att gå på Vreta är det bra att ha en back-up-plan ifall något inte går i lås, eller som jag säger "Säkra upp med både hängsle och livrem :)". Nu ser vi fram emot att åka till Vreta på besök. Jag tror att det är någon gång i början av december...
 
 
Ni som har Iphone, har ni uppdaterat till IOS11? Det har jag gjort och kameran med porträttinställning blev helt fantastiskt bra! Fotot på Lilleman här ovan har jag fotat med den inställningen. Jag tycker verkligen att porträttinställningen förbättrades avsevärt mycket. Vad tycker ni?
 
Idag var jag en sväng hos tandläkaren. Gissa om jag blev glad när allt såg så bra ut, inte ett hål!!! Dessutom så fick jag sånt beröm för min tandborstning. Tandläkaren trodde jag använde eltandborste, men det gör jag inte, så min borstning var exemplarisk :) Nu behöver jag inte gå dit förrän om 1 1/2 år.
 
Nej, nu måste jag lägga mig. Känner att jag har en förkylning på gång...
 
Kram Malin
#1 - - Anita:

Kul att även du märkte skillnad med uppdateringen på mobilen! :D

Svar: Ja, det är verkligen stor skillnad. :)
Malin