Ny bil.

Ja, det verkar vara dags för det men fy så dyrt! Nu när vi ska köpa bil så har vi några önskemål. Det ska vara en fyrhjulsdriven bil, den ska kunna dra hästsläpet, ha stort bagage så att hundburen får plats, vara trafiksäker och stabil och skön att köra. Har ni några tips? Sedan får det gärna finnas bluetooth, högt önskemål från barnen, ja mig med måste jag erkänna.
 
I slutet på förra veckan beställde jag en ny boxskylt till Lotus. Han har haft en jättefin skylt, men den har han lyckats gnaga på så nu blir det en slät skylt i plast, som han förhoppningsvis inte kommer åt. Han är en liten "pillas" annars, så jag skulle inte bli förvånad om han trots allt lyckas ha, ha.
 
Jag har beställt skylten från LR-design. Jag har gjort det innan och har varit supernöjd, så det fick bli en till skylt från dem. Så här blev den...
 
Visst är den fin :)
 
Har ni haft en bra dag? Som sagt, kom gärna med tips på bil. Lämna dem här på bloggen.
 
Kram på er!
Malin
#1 - - Catrin :

VW Amarok är en trevlig bil tycker jag och min familj! 😊

Svar: Den måste jag kolla in! Vi har mest tittat på Volvo men denna kan vara ett alternativ :) Tack för tipset!
Malin

#2 - - Elina:

Volvo alla gånger. Har ju en från 99 och den går och går och går. Bara sånt som det blir slitage på som jag har bytt. Sen har jag ju en fyrhjulsdriven Volvo till att dra hästsläp. Vårdar man dem håller de länge!

Svar: Ja, Volvo är en av de bilar vi tittat på och som jag tycker känns som en riktigt bra bil. Fyrhjulsdrift är ett måste känner jag. Ja, vi får väl se vad det blir...
Malin