Slumpen

Ibland har man bara sådan tur... Igår åkte jag ut till min bror och visade bilen. Då snackade vi om att jag ska dra släpet på söndag och vi kollade på kontakten på bilen. Då ser han att jag behöver ha en adapter så jag får låna hans. När vi åkte ut till stallet senare på eftermiddagen testar vi att koppla på släpet. Då funkar inte elen!!! Jag blir mer eller mindre galen ha, ha. Ringer min man, som ringer bilfirman. De har förmodligen glömt bort att programmera kontakten på bilen. Det är tvunget att göras på en volvofirma... Nu var allt stängt! Johan ringer bilfirman igen och jag fick erbjudandet att åka ner till dem igen idag, vilket jag gärna gjorde, bara de fixade kontakten! Vi ska ju ut och åka på söndag. Så idag har Alva och jag tagit en mammadotterdag i Jönköping. Resten av familjen var på fotboll och G var hos en kompis. 
 
Vi åkte ner. Superkul att köra Volvon och nu även testa på att gasa lite extra på motorväg ha, ha. Disco hade vi också i bilen :) Kul att vi har samma musiksmak Alva och jag. Vi var i god tid framme vid bilfirman. Bilkillen fixade bilen på en halvtimma medans Alva och jag drack varm choklad på kontoret :)
 
När bilen var fixad åkte vi vidare till...
 
 
Charlies :) En så rolig affär att gå och titta i när man har häst :) Tyvärr, är mycket dyrt men lite saker fick vi med hem så som benreflexer, reflexskrittäcke, en grimma. Alva var också ute efter ridbyxor och provade några men de var så lågt skurna baktill så det funkade inte, resten var alldeles för dyra. Efter Charlies fick det bli en sväng till Hööks. Där hittade Alva ett par ridbyxor som satt riktigt bra. Skönt nu är det klart! Därefter åkte vi en sväng till A6. Alva hittade lite kläder. Det fick bli hennes födelsedagspresent. Hon var nöjd och jag tyckte det var riktigt bra för hon fick något hon gärna ville ha.
 
Ikväll har Lotus fått jobba lite ordentligt för i morgon väntar alltså hopptävling :) Det ska bli så roligt att komma iväg, lika roligt som det är, lika nervös är jag. Det är allt runt omkring, att vi kommer iväg i tid, att tiden stämmer med framridning, att vi får med oss alla saker som gör mig nervös. Vi får åka ut på fler tävlingar och skaffa lite mer erfarenhet så ska nog nervositeten minska. 
 
Ja, i morgon ska vi åka och tävla. Det kunde blivit så att det inte hade blivit något med det, om inte slumpen gjorde så att min bror och jag pratade om hästsläpet och att han kollade kontakten på bilen osv. Jag hade trott att allt fungerade som det skulle, vilket det egentligen ska göra anser jag, och så hade vi på söndags morgon märkt att vi inte hade kunnat koppla för släpet... Tur att den där slumpen dyker upp när man som bäst behöver den :)
 
Håll tummarna för mitt ekipage i morgon. Vi ska ha en riktigt rolig tävlingsdag!
 
Kram!
Malin