Tänker inte ta någon skit!

publicerat i Allmänt;
Nej, det tänker jag inte göra längre. Jag har alltid varit alldeles för snäll och har bara tagit emot, men det är slut med det. Jag förstår inte varför en del människor har så svårt med att bemöta människor med respekt och vara trevliga mot varandra. Igår hände en sak, en sak jag inte på något sätt kommer acceptera. Nej, när jag blir bemött på det sättet så tänker jag inte ta någon skit i fortsättningen!
 
Idag är det bästa dagen på hela veckan... FREDAG! Underbart skönt att helgen är här. Efter jobbet åkte jag till stallet och umgicks med Lotus. Det blev borstning, manklippning och mys. Han är så go!
 
 
I eftermiddag åkte vi en sväng till Sharpman där det är höstfest. Hittade tyvärr inget annat än manspray. Jag vill gärna ha tag på ett Mia Rs schabrak men där fanns bara ett och det är det vi redan har. Jag ringde sadelmakaren också och fick reda på att vår sadel vi ska sälja är ute på prov över helgen. Håll tummarna för att de vill ha den, då kan jag äntligen köpa mig en dressyrsadel! Längtar så efter det!
 
Ikväll har vi som vanligt tacofredag. Vi skulle kunna fira lite också... idag har Johan och jag varit tillsammans i 27 år! Vart tog tiden vägen... Grattis till oss i varje fall :) 
 
I morgon väntar något jag längtat efter... sovmorgon!!!
 
Kram på er!
Malin

Kommentera inlägget här :