Trimeftermiddag.

publicerat i Allmänt, Cocker Spaniel;
Idag efter jobbet fick jag besök av Otto. Otto är en fantastisk cockerkille på 4 år. Hans nuvarande ägare fick ta över honom pga att han skulle vara aggressiv och annars skulle avlivats. Det var en himla tur att det inte blev något med det, för Otto är helt underbar! Han är så snäll och glad och att trimma honom är inga problem. Otto är lite rädd om sina tassar men det går bara bättre och bättre och idag gick det så mycket bättre än innan.
 
Otto före trimning :) Någonstans där under all päls finns Otto ;)  
 
Efter drygt en timma kom det fram en cockerkille :) Visst är han söt! Kolla så snälla ögon han har. Det är så roligt att kunna få hjälpa till och trimma Otto.
 
 
Det var en lycklig hund som lämnade mig :) Måste kännas som en befrielse att bli av med all päls.
 
Därefter slappade jag en stund innan det var dags för stallet. Ikväll väntade hoppträning för Zara Tyrstam. Den hoppträningen är riktigt bra för Alva och Lotus. Klippte ihop en liten film från träningen ikväll...
 
 
Kan ni förstå att det redan är fredag i morgon! Vart tog veckan vägen??? Det var ju nyss måndag! Fast jag klagar inte. Fredagen är väldigt välkommen eller hur! Hoppas ni får en riktigt bra fredag i morgon!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :