Vita faran.

publicerat i Allmänt;
Fredagen är här och den är sååå välkommen! Kvällen blev väldigt sen igår pga att hoppträningen drog ut på tiden och jag var tvungen att "landa" hemma i soffan en stund när jag kommit hem, så i morse var jag så trött, men efter en dusch, så var jag igång. Dagen flöt på bra och gick så fort!
 
Efter jobbet blev det middag och en vilostund. Sedan kom den hem, den vita faran, vår nya BIL!!! Tjohooo! Vår gamla bil började sjunga på sista versen och den var inte helt att lita på och en sådan bil vill varken jag eller min man att jag ska dra hästabusan med. Så för ett tag sedan bestämde vi oss för att titta efter en annan bil. Så idag kom den hem. Det är en Volvo XC70 och den är helt underbar! Vilket ös, vilket ax! Här händer det grejer när gasen trycks i botten ha, ha. En aningens skillnad mot min lilla stadsbil, Renault Clio, där det inte händer ett skit när jag trycker gasen i botten.
 
 
 
Volvon är fyrhjulsdriven, vilket kommer bli perfekt när vi ska köra hästbusan och när vi ska köra ut till torpet i vinter :) Ungarna och även jag tycker detta med bluetooth är rena lyxen också, att kunna ansluta sin mobil och spela sin egna musik är så lyxigt. Det är en massa fler tekniska saker att lära sig om bilen men det ska nog inte vara så svårt :) Nu gäller det att träna på att köra för på söndag ska vi ha dyrbar last....
 
Hoppas att det kan bli lite finare väder i helgen. I dag mitt på dagen var det så mörkt och dystert så jag fick tända alla lampor i fönstrena. Så trist! Ska mörkret redan börja... Detta regnande är också så trist! Visst det behövs, men det kan väl komma lite sol emellanåt. Det skulle jag må bra av :)
 
Har ni något för er i helgen eller blir det lugnt?
 
Nu får ni fortsätta ha en trevlig fredagskväll!
 
Kram Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Så snygg!! Wiktoria 😗👍

Svar: Tack! Ja, den är riktigt fin :)
Malin

Kommentera inlägget här :