Årets första hopptävling.

publicerat i Skogsbacka;
Natten till idag sov jag knappt något. Så typiskt mig innan vi ska iväg och tävla. Då ligger jag och stressar upp mig för allt i stort sett. Frukosten går knappt att äta för maten bara tjocknar i munnen. Till slut fick jag i mig min gröt. Vi kom iväg till stallet i tid, gav alla hästarna frukost och fixade iordning Lotus. Transporten rullade iväg i tid och en halvtimma senare anlände vi till Aneby. Lotus fick ensilage och vatten och därefter gick vi banan.
 
 
I Aneby har det blivit så fint!!! Deras bana är stor, framhoppningen är stor och framridningen bra den med. Idag hade de också storbildstv igång. Där kunde man följa världscupen i Paris när ingen klass var igång, annars så visades tiderna på det ekipage som var inne på banan.
 
 
Efter bangång blev det dags att ta lite fika innan det var dags att göra iordning Lotus. Lotus tog det hela med ro. Idag var han coolare än annars. Han är så smidig att ha med sig, en riktig klippa.
 
Alva och Lotus innan start.
 
 
Alva och Lotus gjorde en toppenrunda! De nollade i grunden och de nollade i omhoppningen. De kom 11 av 37 startande precis utanför placering. Det kan kännas lite retligt, men vi är supernöjda. Första utomhustävlingen och detta resultat är riktigt bra! Nu ska de få upp tempot i omhoppningen, sedan blir de riktigt farliga :)
 
Så nöjda med årets första tävling.
 
Mitt fina ekipage.
 
I eftermiddag åkte vi till Skogsbacka. Äntligen, äntligen, äntligen var det dags att sätta på vattnet. Min bror kom ut och hjälpte mig med det. Tryggt att ha en kunnig med mig när jag gör detta ifall något skulle gå åt skogen. Allt gick super bra, på 20 minuter, sedan var vi klara. Tjohoo, kan ni förstå känslan när man lyfter på kranen och vattnet kommer. Den är helt underbar! Nu skulle jag kunna flytta ut och bo där tills vi måste stänga av vattnet igen. Det får bli när barnen blivit stora... kanske...
 
 
Vädret visade sig från en riktigt bra sida idag och vi kunde sitta ute och fika efter vattenfixandet.
 
 
Jag tror att jag kommer somna ovaggad ikväll. Det har varit en riktigt rolig dag. Trots spänningen innan hopptävlingar så är det verkligen värt det. Det är så kul!
 
Hoppas att ni har haft en bra lördag! Om ni vill lämna en kommentar, gör det här på bloggen, inte på fb för där försvinner de...
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :