Bloggar från mobilen

publicerat i Allmänt;
Ja, idag testar jag att göra ett inlägg från mobilen. Min dator är det segaste som finns och jag har inte haft den på idag, så att sitta och vänta på att den ska komma igång, det orkade jag inte göra ikväll. 

Idag åkte vi ut till stallet på förmiddagen. Det är så skönt att vara ledig och bara ta dagen som den kommer. Den ena delen av paddocken är riktigt fin och Lotus älskar verkligen att vara där ute så det fick bli ett pass i paddocken idag med.  Det är riktigt skönt att vara där för man känner att man får plats. Inne i manegen blir det lätt trångt vintertid, men nu är den tiden över ett bra tag framöver så nu får vi njuta av att vara ute. 

(null)

När vi kom hem från stallet så såg jag att krokusen äntligen kommit upp i landet på framsidan! Nu är det verkligen vår! 

(null)

Efter middagen åkte jag ut till stallet igen. Jag passade på att städa sadelskåpet och plocka bort den eluppvärmda vattenbaljan. Det ska inte bli mer minusgrader nu och jag hade massor av tid att fixa och dona i stallet så då fixade jag med detta också.

Nej, nu ska jag faktiskt snart lägga mig. Hoppas ni har haft en bra dag! Att blogga den mobilen verkar fungera riktigt bra :) 

Kram Malin

Kommentera inlägget här :