En tripp till Sharpman.

publicerat i Allmänt;
Lovets obligatoriska tripp till Sharpman blev av idag. Det blev bara jag och Alva som åkte för övriga var upptagna på annat håll. Vi hittade det vi var ute efter och glömde en sak så vi har all anledning att åka dit igen ha, ha. I varje fall så hittade vi en jättefin stallvårjacka till Alva, 70% rabatt var det, vilken lycka! Lotus är i stort, eller stort och stort, ja i varje fall så behöver han ett nytt schabrak och vi hittade ett fint Eskadron till bra pris.
 
 
Eskadronschabraken är verkligen toppen. De ligger perfekt på en känslig häst som Lotus där allt ska ligga perfekt. Nej det stannade inte bara vid ett schabrak till Lotus. Han är också i stort behov av ett täcke och då 150g och vi hittade ett jättefint Bucas. 
 
Visst blev han fin! Det satt perfekt! Bortskämd? Javisst :)
 
Vi avlutade trippen med god lunch på Max. När vi kom hem frågade min man om jag hittat något till mig själv... nej, inte den här gången... eller hittade och hittade, det gjorde jag, men jag köpte inget... Jag har väldigt svårt att unna mig själv något. Jag lägger hellre pengarna på barnen, djuren och hemmet. Det kanske skulle bli ändring på det.
 
Hur har ni haft det idag? Tycker ni layouten är bra på bloggen, även över mobilen? De flesta läser bloggen över mobilen så jag är lite nyfiken på vad ni tycker... Lämna gärna en kommentar här på bloggen.
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :