Envisa axel.

publicerat i Allmänt;
Ända sedan jullovet har min axel varit ett enda molande elände. Jag låg fel en natt när jag sov och sedan dess har det värkt. Det har blivit lite bättre, men det är inte bra än. Jag har ingen styrka i den armen och ibland går smärtan ner i armen. Jag börjar bli lite eller rättare sagt mycket trött på det hela och funderar allvarligt på att ringa vårdcentralen. Det kanske behövs lite extra krut för att axeln ska bli bra.
 
Ikväll har jag också tagit mig ett pass på Lotus. Det gick bra, inga bus från Lotus sida, inte min heller ha,ha. Jag bara älskar dressyrsadeln! Sitter så bra i den och känner mig inte vinglig och ostabil som jag gör i hoppsadeln. Bara jag tränar upp mig och min balans ordentligt så ska jag ge mig på hoppsadeln också i framtiden.
 
Lotus är riktigt rolig att rida, det är bara svårt att få till tillfällena. Jag anser att Alva ska rida honom mest för det är hon som ska tävla honom osv. Sedan är inte min axel ok och den gör att ridningen i vänstervarvet inte är helt smärtfri. Hoppas nu på att jag kan få hjälp.
 
Denna veckan har vi påbörjat det roligaste NTA-temat i skolan, "Fjärilars liv". Varje elev har nu fått varsin fjärilslarv som de ska få följa från larv till färdig fjäril. Det är så kul! Alla larver har fått namn av barnen 😃
 
Så liten just nu...
 
Hoppas ni har haft en bra onsdag!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :