Firar dubbelt upp.

publicerat i Allmänt;
Idag kom äntligen brevet som vi väntat på, brevet från Linköping och Alvas gymnasieval.
 
 
Det var med spänning hon öppnade kuvertet för att till slut läsa... att hon kommit in!!! Så kul! Jag är så glad för Alvas skull! Hon ska läsa på Vretagymnasiet, hästinriktning samhällsvetenskaplig linje med högskoleprofil. Tänk att få ha sitt intresse med på gymnasieutbildningen... en dröm!
 
Idag firar vi också Lotus som fyller 12 år! Det har vi firat idag med goda morötter och pussar på mulen. Han är en sådan fantastisk individ och jag är så glad att vi har honom.
 
 
Mums!
 
Idag fick Lotus årets första dusch för i morgon åker vi på årets först tävling, nämnligen till Aneby. Det blir en start i en meter. Vi ser fram emot det både Alva och jag och jag tror Lotus kommer tycka att det kommer bli superkul han med.
 
 
Att Lotus fått sin första dusch för året är riktigt skönt! Han var en sådan smutsig liten häst.
 
Idag har jag annars bara njutit av att det är fredag. Det blev dagens lunch på stan med fina vänner. Gott och väldigt trevligt! När jag sedan kom hem blev det en liten stund på soffan. Jag somnade och sov som en stock en liten stund. Därefter blev det plantering av lite penséer på trappan innan vi åkte till stallet.
 
Hur har ni haft det idag?
 
Nej, nu ska jag kolla omhoppningen från världscupen i Paris. Perfekt uppladdning inför morgondagen.
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :