Tåkern

/ Permalink / 2
Idag, tidig förmiddag, åkte vi till Tåkern där det skulle bli fågelskådning och födelsedagsfirande. När vi kom fram möttes vi upp av självaste födelsedagsbarnet, min moster Helena. 
 
Hipp, hipp hurra!!! 
 
Därefter gick vi ner till Naturum och gick och tittade på allt fint och vi lyssnade bland annat vi på olika fågelläten. Naturum är så fint!

 
Efter Naturum gick vi ute längs Tåkern och spanade efter fåglar. Det var en kall men fin dag. Hade man bara klätt på sig ordentligt så frös man inte. Jag frös inte :) 
 
Lite fåglar såg vi. Bland annat dessa gäss...
 
 
och långt ute på isen låg några svanar och vilade. Det såg riktigt kallt ut...
 
Svanarna syns knappt mot den vita isen.
 
Naturum.
 
En fin kille lyckades jag fånga på bild...
 
 
När vi gått ett tag så samlades alla vid grillarna och så bjöd födelsedagsbarnet på grillad korv, bröd och dricka. Det smakade supergott efter några timmar vid Tåkern.
 
 
Alla som var med fick korv...
 
 
även Lilleman fick korv. Det tog inte lång tid innan den var uppäten :)
 
Efter Tåkernbesöket åkte vi hem till min moster där det bjöds på kaffe, smaskiga tårtor och många skratt. Det var en väldigt trevlig dag och så kul att träffa alla!
 
Ett tips till er som inte varit vid Tåkern, åk dit! Där är riktigt fint!
 
Kram Malin
#1 - - Anita:

Mysigt med korvgrillning å allt :D kramis

Svar: Ja, en riktigt mysig dag :) Kram
Malin

#2 - - Lisbeth Nore’n:

Vilken påhittig kusin jag har. Jag fyllde 60 förra året då bjöd jag mina barn m fam ,syskon mm på buffé på Laxå bowlinghall. Därefter kaffe / tårta hemma i trädgården ( fyller 30 maj ). Tänkte komma och gratta henne men efter andra omständigheter blir det inte så. Hon får komma hit och ta en whisky- kväll istället . Hälsa henne så gott.

Svar: Ja, hon kan allt hitta på :) Hon kommer säkert gärna på en whiskey-kväll. Jag ska hälsa henne det :)
Malin

Till top