Vilken vårdag!

publicerat i Allmänt, Cocker Spaniel, Skogsbacka;
Tidigt idag på förmiddagen åkte vi ut till Skogsbacka. Vädret visade sig från sin bästa sida och vi startade med fika på verandan precis som vi gjorde sist. Så mysigt!
 
 
Ännu är det mycket snö kvar, minst ett par decimeter som ska smälta. Det kommer nog bli fart på snösmältningen denna veckan för det väntas sköna temperaturer och inga minusgrader på nätterna. Nu längtar jag efter alla fina vårblommor som krokus och snödroppar.
 
Det verkar som om en talgoxfamilj är på väg att flytta in i den ena fågelholken som jag fått av min bror. Så roligt att de hittat dit!
 
 
Lilleman hade koll på läget hela dagen. Han har det riktigt bra ute i torpet och kan springa lös i trädgården utan problem. Han går inte ifrån oss utan har alltid stenkoll på vart vi är.
 
 
Det är alltid lika kul att sitta på verandan och spana på fågelbordet för att se vilka fåglar som kommer på besök. Nu är jag inte särskilt bra på fåglar, men förhoppningsvis lär jag mig under tiden :) Jag funderar på att skaffa mig en bra liten kikare... Är det någon som har något tips på en bra sådan som inte är alltför dyr?
 
En nötväcka på besök.
 
Ikväll fick Lotus jobba för första gången i år i paddocken. Så skönt att kunna vara ute och få utrymme att rida på ordentligt. Lotus såg riktigt nöjd och glad ut han med över att få vara ute.
 
 
Hoppas ni också har haft en fin annandag påsk!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :