Äntligen fredag!

publicerat i Allmänt, Cocker Spaniel;
Åh, vad jag älskar fredagar. Inte bara för att det är dagen före helg utan det är en dag som jag hinner så mycket på, om jag vill. Efter lunchen idag tog jag tag i trimningen av Lilleman. Han såg rent ut sagt för dj..lig ut. Långhårig så jag höll på att få panik! Så trimbordet åkte fram och idag var det premiär för min nya klippmaskin. Nu i sommar köpte jag mig en Andis AGRV Power groom. Innan dess hade jag en Oster så att byta märke kändes lite smått kusligt. Jag visste vad jag hade men inte vad jag fick.
 
 
Jag ångrar inte en sekund av märkesbytet. Maskinen var lättare, tystare och klippte snyggt! Nej, maskinbytet blev verkligen toppen!
 
Lilleman före trimning.
 
Lilleman efter trimning.
 
Efter trimningen åkte jag till stallet. Idag longerade jag Lotus. Longera är något som jag gör alldeles för sällan men idag så tog vi tag i det. Lotus är så snäll att longera. Han springer runt på volten, säger jag trava så börjar han trava och smackar jag på honom så fattar han galopp. Så duktig!
 
När allt var klart i stallet åkte jag hem och bytte om för att därefter åka vidare till Gustavs fotbollsmatch. Vädret var inte det bästa så det fick bli regnkläder på. Killarna vann sin match med 14-1. De spelade riktigt bra och fick till ett väldigt bra spel tillsammans, många snygga passningar!
 
Nu ska jag fortsätta slappandet i soffan. Hoppas ni har en bra fredagskväll!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :