Arbetsdag

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
Idag på förmiddagen styrde Alva och jag kosan mot stallet i stan för idag var det dags för arbetsdag. Vi alla har verkligen gjort ett storarbete idag. Vi har flyttat på  garderober och hö så att alla ska få plats, vi har plockat ut en massa saker som ska till tippen, skruvat upp täckeshängare, satt upp fönstren igen vid Lotus och Celinnes boxar, städat i allmänhet osv. Det blev verkligen superbra!  När allt städandet var klart så kom ett lass med gräsfröhalm.  Gräsfröhalm är inte det optimala för en häst men det är helt ok och det är något att knapra på till Lotus. Vi ska göra en analys på det för att vara på säkra sidan att Lotus får i sig allt han behöver för att han ska må som bäst. Jag har mer hö på gång och förhoppningsvis hösilage/ensilage, så nu känns det ändå på något sätt lite lugnare. Fast helt lugn blir jag nog inte förrän jag har det mesta fodret hemma. 

Efter arbetet i stallet åkte jag tillbaka til Skogsbacka. Där väntade god kvällsmat och jag firade dagens arbete och foder med lite gott dricka. Det tycker jag att jag var värd. Efter kvällsmaten åkte vi ner till sjön och badade. Jag passade på att tvätta håret och få bort allt damm från kroppen. Helt underbart! 

(null)

I morgon ska jag ta mig en skön sovmorgon. Senare på dagen blir det stallet en sväng. Hur har ni haft det idag? Har det åskat hos er? När vi var i stallet på eftermiddagen åskade det massor. Lite läskigt när det kommer så nära... 

Kram på er!
Malin

Kommentera inlägget här :