Bra start på veckan.

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
Varför är det alltid så att jag vaknar tidigt på morgonen av att jag är kissnödig? Det slår aldrig fel och likadant var det i morse. Det var bara att tassa upp och springa ut på toan. Idag gick jag och la mig igen efteråt och vilade. Jag kunde inte somna om. Däremot låg jag och lyssnade på skogens sus utanför fönstret. Så mysigt!
 
 
Vi har myggnätsfönster i och det är så skönt att känna vinden fläkta i sovrummet. Det gör inget om det är lite svalt så att jag kan krypa ner ordentligt under täcket. Så skönt!
 
På förmiddagen målade min man på verandan. Det är inte mycket kvar nu så snart kommer det en bild på hur det blev. Vi åkte också ner en sväng till sjön och badade. Nu var det "bara" 23,5 grader i vattnet, lite svalt 😉
 
Efter middagen åkte Alva och jag till stallet. Idag tog jag och skrittade ut tillsammans med Petra och hennes häst Celinne. Lotus var så lycklig när vi skrittade iväg så det var mest små skutt framåt ha, ha. Uteritten gick bra men det var alldeles för mycket flugor för stackars Lotus. Han hatar verkligen flugor och insekter. När vi kom tillbaka fick han äpplen som belöning.
 
💕

😄
 
I morgon får det bli en sväng upp till TRK så att vi slipper alla flugor.
 
Nej, nu ska jag lägga mig. Vaknar jag tidigt i morgon igen så gör jag nog en repris, kryper tillbaka ner och njuter av morgonen.
 
Kram Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Rätt skönt att vakna tidigt, krypa tillbaka till sängen & bara mysa lite extra :D

Svar: Ja, visst är det. På landet är det så tyst o skönt! 👍🏼
Malin

Kommentera inlägget här :