Ett litet besök, hö och shopping.

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
Idag ringde klockan tidigt. Trött som ett as tog jag mig upp ur den sköna sängen för att göra mig iordning och åka till stallet för morgonfodring. Bara man kommit upp så var det inga större problem och när jag väl var i stallet så rullade allt på som vanligt. När jag kommer till stallet så får jag alltid ett varmt mottagande av alla. De gnäggar och vill gärna ha en klapp eller två, som de självklart får... många.💕
 
Därefter åkte jag hem, tog lite kaffe och gjorde mig iordning. Då såg jag en annons om hö som jag ringde på. Vi packade iordning och sedan drog Gusa och jag iväg, för stället med hö låg inte långt ifrån Skogsbacka. Vi åkte dit, höet såg bra ut, luktade gott, inget mögel så långt min känsliga näsa kunde nå, så jag beställde tre balar som ska göras om till småbalar. Om allt går som det ska och jag får hem allt hö jag beställt, från mina ställen, så kommer jag klara mig! Förstår ni min lycka!!! Älskade Lotus kommer få mat hela vintern! Yey!!!
 
På vägen till torpet stannade vi till vid affären Faster Olga i Asby. Jag har inte varit där på hela sommaren och nu såg jag att det var öppet så det var ett självklart stopp på vägen. Har ni inte varit där någon gång så åk dit! Där finns så mycket fint och man kan fika där. I varje fall så stannade vi där och jag handlade lite. Ljuslyktor är något som jag skulle kunna ha hur många som helst av. På  Faster Olga hittade jag denna...
 
 
Så fin och med mönster i glaset. Den står nu med ett värmeljus i på soffbordet i Skogsbacka och brinner så fint.
 
Gusa och jag susade sedan vidare till Skogsbacka, älskade torp! Åh, vad jag skulle vilja bo här hela tiden... Det finns inget bättre än detta lugn och natur. Mitt älskade lilla torp!
 
 
När jag var ute i trädgården fick jag besök av en liten ... ja, ser ni vem det är...
 
 
En liten ekorre sprang förbi mig och rakt upp i äppelträdet. Så söt!
 
 
Nu ska jag bara njuta av kvällen och i morgon blir det sovmorgon. Jag tror eller rättare sagt jag vet, att jag kommer sova så gott i natt. I natt kommer inga billjud, grannar eller något annat stadsljud att störa. Underbart!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :