Flytt.

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
Nu märks det verkligen att sommaren är över. Sakta men säkert börjar livet återgå till det normala trots att jag inombords skriker "nej, jag vill inte". Nu handlar det inte om att jag börjar jobba i morgon, det ska faktiskt bli riktigt kul att återse alla kollegor igen efter dessa veckor av ledighet, nej, det är att jag ska tillbaka till stan igen.
 
Idag flyttade våra sommarhöns till en ny familj. Min bror har så många hönor så de ska bo på ett annat ställe som blir riktigt bra.
 
3/4, den 4:de hönan låg i hönshuset och ruvade på ett ägg.
 
Det är så mysigt med höns så om jag hade bott på landet hade jag inte tvekat en sekund på att ha höns. Nu vill jag inte ha några stora höns, utan kindahönsen är perfekta i storlek.
 
Idag har jag annars varit på en väldigt trevlig lunch där det bjöds på en massa godsaker.
 
 
Mycket prat och skratt blev det och det var väldigt roligt att ses.
 
Därefter åkte jag till stallet för att lunchfodra hästarna och göra stallet. Det blev ingen ridning idag. 34 grader varmt tycker jag inte är något bra att rida i varken för mig eller Lotus.
 
Gott med nytt fräscht vatten!
 
Nej, nu är det dags att fixa kvällsmat. Ikväll får det inte bli för sent för i morgon blir det att gå upp tidigt. Första arbetsdagen på terminen och det gäller att vara pigg i huvudet 😆
 
Ha det gott alla!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :