Skön sovmorgon och lite fix.

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
I morse vaknade jag till ljudet av regn som slog mot taket, så mysigt! Jag hade sovit hela natten, inget hade stört min sömn, så skönt! Det fick bli frukost på verandan och njuta av lugnet och tystnaden. Underbart! Idag har vi fortsatt buska ur där pallkragarna står. Jag började med det förra helgen men nu fick min man ta över eftersom jag gjort illa min arm. Vi hittade också några skott av syrén som vi flyttade på och planterade om. 
 
Ännu blommar några av rosorna i Skogsbacka.
'
Det finns några saker som jag tycker är läskigt och en av dem är stora insekter. Det finns nog inget som är så äckligt som det! Ikväll hade vi åter igen fått in en, ja det ser ut som en stor geting. Den är ca 5 cm lång och brummar när det flyger fram. Naturligtvis var inte min man hemma så att han kunde ta den, så det blev inget annat än att jag fick hämta en tidning och försöka slå den. Helt plötsligt när jag står där i Gustavs rum, där den flög runt, så flög insekten emot mig! Herregud, vad jag skrek! Däreftera bröt Gustav och jag ihop av skratt 😂 Efter vevande med tidningen ett antal gånger så lyckades jag till slut slå den. Därefter spolades den snabbt ner i toaletten. Usch, jag bara ryser vid tanken! Vilka otäcka insekter det finns! Har ni något som ni tycker är läskigt?
 
I morgon är det en stor dag, i morgon börjar min stora tjej på Vreta! Där ska hon läsa samhällsvetenskaplig linje med högskoleprofil inriktning häst. Tänk att få ha sitt stora intresse på schemat! Så roligt! Jag hoppas hon får det toppenbra! Min lille kille börjar 4:an! Herregud, vart tar tiden vägen! Nu ska han börja mellanstadiet, det är helt galet! Mellantjejen börja 8:an, hon har ett tufft år framför sig, men det kommer hon klara galant!
 
Jag ska tillsammans med mina kollegor ta emot små ettor. Ikväll har jag pluggat namn. Det känns alltid kul att kunna deras namn då de kommer till skolan. Det kommer bli ett tufft men roligt år.
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :