Uteritt

publicerat i Allmänt, Cocker Spaniel;
Idag efter jobbet blev det kaffe och en stund på soffan. Självklart somnade jag med Missan på magen och där låg vi och sov en timme tillsammans. Så skönt och så välbehövligt! Pigg åkte jag därefter iväg till stallet och fixade iordning där. Jag hade inte riktigt bestämt mig om Lotus skulle få vila eller inte, men när jag fick frågan om att följa med på en tur ut i skogen så tackade jag ja till det.
 
💕
 
Det blev en tur över stock och sten, klättring uppför och nerför branta backar. Trav och galopp och allt var sådär superkul som det kan vara. Det gör vi om igen! Efteråt gav jag Lotus lite lucern, men det var inte så poppis. Jag ska testa att blanda i betfor så kanske det blir lite godare... Ni som har häst, ger ni lucern? Giller era hästar det? Vad gör ni om de inte tycker att det är så gott?
 
När jag kom hem så tog jag med Lilleman ut i trädgården. Plommonträdet är fullt av plommon så några sådana åkte det allt ner. Efter ett tag kom min man, och två av tre barn hem och de möttes av en glad cockerkille!
 
Äntligen kommer resten av flocken hem!
 
I morgon är det redan torsdag. Veckan bara rusar fram. Det är så mycket framöver och just nu önskar jag att det kunde vara lite lugnt...
 
Nej, dags att lägga sig. Hoppas ni har haft en bra onsdag! Kul att så många hittar hit!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :