Vadstena 2018

publicerat i Allmänt, Cocker Spaniel;
Igår eftermiddag åkte vi på vår årliga utflykt till Vadstena. Vi åkte turistvägen som går vid Omberg och stannade när vi kommit upp en bit och fikade. Gott fika och fin utsikt!
 
 
 
Mätta och belåtna åkte vi vidare till Vadstena. Vadstena är en sådan mysig stad, särskilt på sommaren. Har ni inte varit där så tycker jag att ni ska åka dit!
 
 
Vi gick först en liten sväng på stan för att därefter bada i Vättern. I Vadstena är det perfekt att bada med hund. Lilleman har aldrig varit förtjust i att bada men igår gjorde han det och simmade också en sväng. Så duktig!
 
 
Jag tror han tyckte det var lite skönt för han var så varm innan.
 
 
Efter badet gick vi en sväng och tog oss var sin glass. Självklart ska alla smaka, så även Lilleman. Han älskar glass!
 
 
Under juli månad kommer det alltid en massa fina bilar till Vadstena på onsdagarna. Det gjorde det igår med trots att vi gått in i augusti. Det var kanske inte lika många bilar som det kan vara i juli men fullt tillräckligt.
 
 
 
När vi spanat in alla bilar strosade vi runt i de gamla kvarteren. Så mysigt med alla gamla trähus och alla små söta bakgårdar.
 
 
 
Vi avslutade kvällen med att köpa pizza som vi åt nere i parken vid Vättern. Där var kvällens höjdpunkt, solnedgången!
 
Magiskt!
 
Mina fina tjejer! 
foto av Hampus Précenth
 
 Bästa föräldrarna!
 
Och så ett kort på oss...

 
En riktig toppeneftermiddag/kväll blev det som vi får spara ordentligt i minnet och plocka fram när mörkret, vintern och kylan kommer. 
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :