Ett par klappar

Jag tycker det är riktigt skönt att julen är över! Vad tycker ni? Det är riktigt skönt med det lugnet som infunnit sig nu. I och för sig har det kanske blivit lite väl lugnt kan man tycka, men åh vad skönt det är att inte stressa utan att ta dagen som den kommer! Helt underbart!
Ni som känner mig vet att jag älskar muggar. Jag skulle kunna ha hur många som helst😆 I julklapp fick jag en sådan fantastiskt fin mugg av min Siri. Jag blev så glad😍 Ikväll fick det bli tepremiär i den och den var perfekt till det. Så nu kommer det bli många muggar te framöver🙂
Min man och jag fick en sådan toppenbra julklapp av Alvas pojkvän, en Google Chromecast! Så nu är det supersmidigt att få upp t.ex. Netflix på tv:n. I eftermiddag hade Gustav och jag filmmys med popcorn och kollade "Madagaskar 3". Sedan fick jag serietips av Alva, nämnligen "The rain" som jag kollade några avsnitt av ikväll. En riktigt bra serie! Så spännande så helst skulle jag gärna se något mer avsnitt ikväll. Har ni några andra serietips på Netflix? Jag tar tacksamt emot dem!
Idag när jag var i stallet så var det rena isbanan på vägen. Jag hade tänkt att Lotus kanske skulle få vila idag men nu blev beslutet inte så svårt. Att gå med honom på den ishala vägen mot manegen var inget jag ville göra. Visst han har broddar men det kändes inte bra ändå och när det inte var nödvändigt att rida idag, så fick han vila.
Tills i morgon har det förhoppningsvis försvunnit en hel del is så att det blir lättare att gå upp till ridhuset.
Nu ska jag kolla klart "SOS Sällskapsresan". Tänk, de filmerna håller än!
 
Kram Malin💕