Grattis Lillis!

publicerat i Allmänt, Cocker Spaniel, Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka;
Idag för 6 år sedan föddes en underbar liten kille. Han var egentligen såld till en annan familj, men de backade och vi fick köpa honom... Lilleman! Tänk att han redan är 6 år. I människoår är vi nästan jämngamla. Han är 42 år och jag är 44 år... Mitt i min sjukskrivning mot utbrändhet kom han in som en frisk fläkt och med en massa glädje, underbare Lillis. Jag har inte en dag ångrat att han flyttat till oss💓
Dagen har firats med ben, godis, smörgås, promenad och en massa annat.
Idag har dagen också bestått av stallsysslor såklart🙂 Lotus fick sin spruta igår och skulle ta det lugnt även idag. Men att låta honom stå två dagar i rad såhär i vintertid går inte. Jag är livrädd för kolik och skulle aldrig förlåta mig själv om han skulle få det pga mig, så idag gick Lotus och jag på en skogspromenad. Så mysigt! 
I eftermiddag åkte vi till Skogsbacka och tog en paus från allt julstök. Det var riktigt skönt! Två möss hade fastnat i rått fällorna. Innan i höst/vinter har vi inte fångat någon men nu var två tagna. Riktigt bra fällor vi har. När fällorna var riggade igen tänd vi järnspisen och keddyn. På tv:n var det världscuphopning och så blev det gofika. Ikväll har det varit lugnt.
I morgon ska några julklappar till fixas, jag som trodde att jag var klar😏 Därefter ska Lillis få sitt julbad. Han hade kunnat få det idag, men jag tycker det är taksigt eftersom han hatar dusch och schampo. Inte ska han behöva göra det på sin födelsedag då. I morgon ska även Lotus få hoppa lite. Han ska hållas igång rätt ordentligt ändå över julen för i början av nästa år ska Alva och Lotus på tvådagars hoppträning hos Julia Johansson i Mjölby. Det ska bli så kul!
Hoppas ni har det bra i julstressen. Tänk på att inte stressa för mycket. Det blir jul i vilket fall!
Kram på er alla läsare!
Malin💕

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Grattis söta Lilleman!
🐶Linda

Svar: Tack!
Malin Lorentzon

Kommentera inlägget här :