Julfest!

publicerat i Allmänt, Gott & Blandat, Inredning;
Ikväll har vi haft julfest på jobbet. Vi startade upp med en rolig tipspromenad som handlade om oss personal. Var och en hade fått skicka in en klurig fråga om sig själv. Det var en mobil promenad, där vi fick gå en liten sväng om vi ville och ta frågorna under promenaden eller så kunde man sitta inomhus och göra dem där. Vi gick en liten sväng och fick lite frisk luft. Det var svårt men väldigt roligt! Därefter gick vi in och vi blev bjudna på exotisk bricka med potatissallad, bröd, goda ostar m.m.
Det var så fantastiskt gott! Efteråt blev det kaffe och en liten brownie. Under kvällen gick vi igenom tipsfrågorna. Hälften av de 25 frågorna hade jag rätt på. Det var svårt men en riktigt rolig tipspromenad.
När jag kom hem mätt och belåten så var granen på plats och 2 av 3 barn klädde den. Den blev så fin!
Granen är som vanligt klädd med lite gott och blandat. Inte så mycket dekorationer heller och inget glitter. Glitter använder vi inte och har inte gjort på många, många år och det beror på våra katter. Glitter är riktigt farligt för katter. Tuggar de i sig glittret så snor det lätt ihop sig i magen och det kan bli en dyr historia för mig och en plågsam historia för katten. Så vi skippar glittret. Nu återstår det att se hur länge granen får stå i fred. Förra året välte granen en gång. I år har vi lilla Skrållebollen, som är ett yrväder utan dess like. Så jag har en känsla att granen kommer att välta någon mer gång i år. Klä om granen, ja det räknar vi med att vi nog får göra några gånger, för är man en liten kisse så är granen som en enda stor leksak full med leksaker i, så ni kan nog tänka er hur det kommer bli här 😂
Nej, nu ska jag ladda batterierna. I morgon är en ny dag med nya möjligheter!
Kram på er!
Malin💕

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Mysigt! :D

Svar: Ja, det var riktigt trevligt och så gott!
Malin Lorentzon

Kommentera inlägget här :