Jullov!

publicerat i Allmänt, Gott & Blandat;
Så då är jullovet igång. Det var ett riktigt bra avslut på terminen idag med klassen. Vi hade en supermysig dag tillsammans och dagen avslutades med att alla barnen fick var sitt kort tillsammans med en polkagrisstång. På kortet stod versen:
Jag ser en lysande stjärna, och det är du.
Tack för att du lyser upp vårt klassrum varje dag.
Fortsätt vara den stjärna som du är.
God Jul och Gott Nytt År!
Ett passande kort till alla mina små stjärnor på min stjärnhimmel.😌
Kortet har jag hittat på sidan "Mitt roliga klassrum". En toppensida där du som lärare kan hitta massor av bra och fint material.
Det var inte bara mina elever som fick något efter denna terminen. En av mina kollegor är en väldigt duktig och pysslig kollega. Hon hade gjort ett par superfina vantar som jag köpte av henne och jag hade listat ut att min närmsta kollega ville ha sådana. Vantarna gav jag såklart till henne. Dem var hon verkligen värd! Hon har varit ett fantastiskt stöd den här terminen och vi har det så kul på jobbet! Utan henne hade jag inte fixat detta!💗
I morgon väntar en liten sovmorgon. Inget är planerat mer än att veterinären ska komma och ge Lotus den andra botulismsprutan. Så det får nog bli städning, hundpromenad och lite annat smått och gott i morgon. Det känns verkligen skönt med en sådan dag. Vad ska ni hitta på?
Kram Malin💕

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av http://siliiins.blogg.se:

Njut av jullovet nu! :) Kram

Svar: Ja, det ska jag verkligen göra! 😊 Kram
Malin Lorentzon

Kommentera inlägget här :