Lite tankar...

publicerat i Allmänt, Gott & Blandat, Inredning;
Så sitter jag här kvällen innan sista dagen på höstterminen och tänker tillbaka. Vilken termin det har varit! Till en början väldigt rörigt, sedan började det rätta till sig och den sista tiden har det varit helt fantastiskt roligt. Visst, det är oerhört tufft emellanåt men sedan kommer de där teckningarna, kramarna, samtalen med barnen, stödet från arbetskamrater och chefer mm som lyfter allt. Hela väggen vid mitt skrivbord är fullt av fina teckningar, söta meddelanden, helt underbart att ha att titta på. Det är först nu som jag känner att jag har världens bästa jobb, det kan jag helt ärligt säga att det har jag inte känt innan.  
Idag fick jag en sån fin julblomma av mina elever och deras föräldrar. Den ska jag njuta av och när den blommat över ska jag använda "Ernst-skålen" som blomman är planterad i att ha godsaker i.
💗
Idag köpte jag den sista julklappen! Tjohoo! Så skönt! Nu är det städning och fixa mat som är kvar. Inte så bara... Nej, nu ska jag slå in lite paket innan det är dags att lägga sig!
Kram Malin💕

Kommentera inlägget här :