Mammografi

Idag var det dags igen. Det var två år sedan sist jag fick dem kollade. Idag var det dags för mammografi. Innan tänker man inte så mycket men när jag stod där, inkilad och tillplattad i maskinen och hörde surrandet från den, så kommer den där känslan... tänk om svaret som kommer om några veckor säger att jag har bröstcancer, snacka om ångest och panik! Nu är det bara att vänta och hålla tummarna på ett bra besked. Tänk vilken tur vi har som har mammografin, som kan få våra bröst kollade. Enligt sköterskan är det ungefär 87% som gör denna koll, enligt henne en bra siffra men det är ju ändå 13% som inte kollar. Så blir ni kallade, gå och kolla. Det är inte så farligt och är snabbt gjort.
 
Dagen idag rullade på i faslig fart på jobbet. Nisse nr 56 som flyttat in i klassrummet, hade lämnat ett uppdrag, att tacka ordentligt för skolmaten och det gjorde alla idag. Så roligt att se mattanternas leende när alla tackade. "Mission completed!" Vi får väl se vad det blir för uppdrag i morgon.
Lotus gick ett riktigt bra dressyrpass ikväll. Nu gäller det att lägga upp träningen bra inför helgens hopptävling i Mantorp. Det blir den sista för säsongen. Sedan väntar en träning till för Tord, lite vila över jul. Helvila blir det inte. På lovet hoppas jag att vi kan rida ut mycket och förhoppningsvis i en massa snö!
 
Nej, nu ska jag snart lägga mig. I morgon väntar en dag med julpyssel i skolan.
 
Kram Malin💕