Min tur!

publicerat i Allmänt, Gott & Blandat, Lotus WL;
När inte Alva är riktigt pigg så får morsan hoppa in. Ikväll har jag haft en mysig kväll i stallet. Jag var totalt slut efter jobbet idag och tanken kom, hur sjutton ska jag orka. Men som alltid när jag kommer till stallet så orkar jag. Samtidigt som det är arbete i stallet så ger det återhämtning. Kroppen får jobba samtidigt som man slappnar av. Huvudet får annat att tänka på än jobb. Att mocka skit är bland det bästa! Man står där och plockar pluttar utan att tänka så mycket. Underbart! Efter allt stallfix gjorde jag iordning Lotus. Bara det är en sådan mysig stund, att stå där och borsta och prata med honom. Ja, självklart pratar jag med honom och han svarar såklart, på sitt lilla vis. Han är så mysig!
När jag var klar med Lotus så gick vi upp till manegen och jag jobbade honom en stund. Han var pigg och glad och efter en stund var han riktigt fin. Jag måste försöka rida lite mer. Det är så kul!
Kvällen avslutades med att Lotus fick kvällsmat. Som ni ser här nedanför så dök han ner i haybaren och åt hö 😂
Julklappsinköpen rullar på. Jag börjar att känna mig ganska klar. För min del är det en himla tur att internet finns för jag har inte någon tid att springa runt i affärerna. Hur går det för er och alla julklappar?
 
Nej nu måste jag sova!
Kram och god natt!
Malin
 

Kommentera inlägget här :