Säsongens sista start

publicerat i Allmänt, Gott & Blandat, Inredning, Lotus WL, Skogsbacka;
I morse ringde klockan skapligt tidigt för idag var det dags för säsongens sista tävling. Idag var det dags för tävling i Gottlösa på Nina och Sissi Liljas anläggning. Vi började dagen med morgonfodring och utsläpp av hästarna i stallet. Lotus fick gå ut en stund och käka frukost. Så skönt att få morgonen så som den brukar vara för Lotus även då vi ska åka och tävla. Det är sällan det går men idag funkade det eftersom det var en klass innan Lotus klass. Vi kom iväg i bra tid och resan dit gick bra. Det var skönt att slippa motorvägen för en gångs skull. Vi hann med att titta lite på klassen innan och ta lite fika när vi kom fram. Lotus fick hö och vatten.
Efter fika blev det bangång och därefter såg vi på de två första ekipagen i Alvas klass. Sedan var det dags att göra iordning Lotus. Idag fick vi verkligen till allt bra tidsmässigt. Sist när vi var och tävlade var vi inte riktigt nöjda med framridningen. Det blev lite stressigt och det är inte bra. Idag hann Alva rida fram ordentligt innan det var hennes tur att gå in på banan. Toppenbra! Sedan var det hennes tur och jag var så nervös så det var nästan kräksvarning 😂 Nervös behövde jag inte vara, för vilken fin runda de gjorde... 
Rundan gav dem en andraplacering som de höll tills klassen var slut! Så roligt att det avlutade säsongen på topp! Ännu en prisutdelning till häst och ärevarv 😀
Nu siktar vi på 2019 och nya mål! Det ser vi verkligen fram emot! Nu väntar en Tordträning till innan jul och sedan blir det lite lugnare. Ev ska Alvas andra hopptränare Zara ha någon träning under lovet. Vi får väl se om det kan passa in, men det gör det säkert. 
När vi väl kommit hem, hunnit pusta ut, så åkte jag och Johan till Skogsbacka och tog det bara lugnt. Så skönt att komma ut dit och njuta av lugnet efter en tävlingsdag. 
I morgon är det måndag igen och en ny arbetsvecka igen. Det kommer gå så fort!
Hoppas ni har haft en bra helg ni med och kunnat njuta och inte stressat med en massa julstök!
 
Kram Malin💕

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Åh, fin placering!! Stort grattis! :D

Svar: Han är blandning mellan Amstaff och OEB :)

Svar: Tack! Så kul att avsluta säsongen på topp!
Malin Lorentzon

Kommentera inlägget här :