Tips mottages!

När julen är slut så väntar nästa högtid, eller högtid och högtid, men nyårsafton. Just nu så funderar jag på vad vi ska äta. Förrätt, varmrätt och efterrätt. Vi har tittat lite på oxfilé, men det är så gräsligt dyrt, så det lutar åt fläskfilé. Visst, vi skulle kunna köpa utländsk oxfilé men det finns inte en chans att en såda köttbit kommer innanför de här trösklarna. Här äter vi bara svenskt kött! Sedan är det förrätt och efterrätt... Jag tar tacksamt emot tips på både förrätt, varmrätt och efterrätt.😘
Idag har jag fixat lite med bloggen. Det syns bara om ni är inne på den med datorn. Jag har ändrat textfärg, typsnittet på rubrikerna, ja och lite annat. Blev det bättre?
Idag har jag sett färdigt på serien "The Rain" och jag kan verkligen rekommendera den. Den finns på Netflix för den som är sugen! Idag började jag se "Stranger Things" igen. Den är verkligen superduperbra!
Nej, nu är det dags för fredagstacosen!
Kram Malin💕
#1 - - Johanna:

Fläskfile är så gott :) äter med bara svenskt kött!

Kanske en toastskagen till förrätt eller en räkcoctail :)
Efterätt, pannacotta-! :)

Svar: Ja, toastskagen har vi funderat på. Det äter troligtvis barnen... Pannacotta skulle vi kunna testa. Ska kolla upp det. Tack för tipsen!
Malin Lorentzon