1177

publicerat i Allmänt;
Sedan igår kväll har Gustav haft ont i magen och ikväll hade det blivit värre så jag kände att det var läge att ringa 1177 och gjorde så. När jag som mest behöver få tag på någon kunnig person inom sjukvården, nej då kommer jag inte fram pga att det är så många som ringer! Vad sjutton är detta??? Jag ringde och ringde, jag gav mig inte så lätt, men hela tiden samma sak "det är så många som ringer just nu, så försök senare" och sedan avbröts samtalet... Istället för att ringa surfade jag in på 1177.se, men där är det inte något lättare att hitta. Så rörigt! Så efter ett tag struntade jag i det. 112 ska man bara ringa om läget är akut och det var det inte här. Så Johan och Gustav gjorde sig iordning för att åka in till akuten. Då kommer jag fram och hamnar i kö... köplats 11... Efter 25 min hade jag pratat med en mycket trevlig sköterska. Hon sa att nästa gång det blir såhär så behöver jag inte sitta i telefonkö utan åka in direkt. Hur skulle jag kunna veta det som i stort sett aldrig varit i kontakt med sjukvården. Nu vet jag och jag tänker inte ringa igen.
 
Johan och Gustav åkte in till Eksjö och Gustav fick jättebra vård av personalen. Vi var rädda att det var blindtarmen som strulade, han hade så ont i magen här hemma och grät, men det var det inte. Alla prover var bra men vi ska ha extra koll ifall det blir värre igen.
 
Sådan duktig kille! Hans mamma och pappa är så stolta!
 
Vi har verkligen bra sjukvård här i Sverige, det är bara 1177 som behöver bli bättre.
 
Idag har jag varit i torpet en sväng på förmiddagen. Jag fick trevligt besök :) Mer om det kommer i ett inlägg framöver.
 
Hoppas ni har haft en bra tisdag!
 
Kram Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Skönt att allt gick bra med G, vi har ju också fått åka in med Axel när han hade jätteont i magen och de trodde att det ev. var blindtarmen.
Hoppas på att fortsättningen av lovet blir bra!
Linda

Svar: Tack! Ja, det är otäckt med ont i magen. Det kan ju vara så mycket...
kram Malin
Malin

2:a kommentar, skriven , av Lillemor lorentzon:

Mormors duktiga kille skönt att du mår bra igen

Svar: Ja, så skönt!
Malin

Kommentera inlägget här :