Alla hjärtans dag!

publicerat i Allmänt, Cocker Spaniel;
Idag är det allahjärtans dag och visst har vi firat. Nu firar jag inte bara en gång om året utan jag tycker det är viktigt att visa sin kärlek och uppskattning året runt.
 
 
Denna fina blomma fick jag idag och en trisslott :) Jag bjöd hela familjen på pizza, vilket uppskattades :)
 
Idag har Lilleman och Missan varit hos veterinären för vaccination. Lilleman ska tillbaka framöver och fixa sin mun. Han behöver en ordentlig rengöring :)
 
Världens bästa cockerkille!
 
Tranås veterinärpraktik ska få hem en tandröntgen så vi ska dit när de har fått hem den. Det blir toppen! 
 
Idag har Lotus fått gå ett ordentligt dressyrpass. Han var sååå fin! Just nu tränar vi på att göra "halt" och det är jättesvårt för en hopphäst som Lotus ha, ha. Han vill inte stå still, så vi har brytit ner inlärningen till att stå still, strunt samma om han rör huvudet upp och ner eller står på tvären, bara han står still. Så får vi jobba med det andra sedan. Det går ju inte vara med på en payandride om man inte kan göra en halt.
 
På vägen upp till TRK träffade vi på lille Milo, en av de ponnyerna som Alva började sin karriär på för 13 år sedan. Han är bara för söööt!
 
Gulligaste mötet!
 
Nu är alla här mätta och belåtna. Jag hoppas att ni alla fina bloggläsare som kikar in här har haft en fin allahjärtans dag!
 
Kram på er alla!
Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Nej men åååh vilken liten söt sak ni mötte! :D

Svar: Ja, visst är han bedårande!
Malin

Kommentera inlägget här :