Det sista från GHS.

publicerat i Allmänt;
Idag har det varit en sådan där dag som jag bara känt mig irriterad och som avslutades med APT och huvudvärk. Det finns bättre dagar om jag säger så.
 
Vilken kyla det har varit idag! Jag bara fryser. Nu längtar jag efter sol och värme så att jag någon gång tinar upp.
 
Som jag skrev häromdagen så har det varit ett lite dyrt utrustningsår i år. Alva behövde ny säkerhetsväst och nu när vi var nere på GHS så köpte vi en ny. Vi köpte av samma försäljare som när vi köpte hennes förra väst. De kommer från England och heter TreehouseSporting Colours. Ni hittar dem här.
 
 
Det är alltid svårt med västar. Det finns en djungel av dem, men vi är båda överrens om att ha en väst som skyddar runt om. Det är inte bara det att du ska skyddas från när du faller av utan även om hästen skulle råka trampa på dig eller sparka. Den förra västen var verkligen toppen, så det fick bli samma i en nyare tappning. Den här västen är lättare att reglera i sidorna och den är lättare och luftigare. Alva är väldigt nöjd och jag tycker också att den blir toppen.
 
Något annat som också slits är ridhandskar! Så det köpte vi ett par nya också. Vi gillar bägge Roeckl:s handskar. De är tunna, som ett extra skinn på händerna.
 
 
Den här gången blev det ett par svarta med brunt inslag. Snygga!
 
En ny nummerlapp fick också följa med hem. Våra gamla sjöng på sista versen.
 
 
Nu ska vi nog vara redo för kommande tävlingssäsong. Det ska bli riktigt kul! .
Annars har det inte hunnit hända så mycket idag. Först jobb därefter stallet en snabbis för att sedan återvända till jobbet för APT. Nu är den tunga tisdagen gjord och nu vänder veckan. I morgon är det redan onsdag. 
 
Kram Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Dom där handskarna är himla bra. Snygga också! :D

Svar: Ja, visst är dem! Jag älskar mina 👍🏼
Malin

Kommentera inlägget här :