En trött söndag.

Inredning, Skogsbacka / Permalink / 1
Jag är så trött! Den här influensan har gjort mig så trött och orkeslös. Jag blir tokig på att ha den känslan! Jag får pusha mig själv hela tiden när jag ska göra något som tar lite kraft. Det vänder väl så småningom, men det är riktigt jobbigt.
 
Efter stall och middag idag åkte vi ut till Skogsbacka. Så skönt att komma ut dit, till lugnet, skogen, friska luften. Underbart! Gustav och Johan sparkade fotboll.
 
Härligt att slänga sig i snön!
 
Min fine kille!
 
Idag blev det annars lite pyssel och fix i torpet. Mysigt att fixa och dona.
 
 
Skorna har fått lite vårlökar, men de får stå inne tills det blir lite varmare ute. Att fixa med dessa blommor visar ju att nu är det inte långt till våren. Den finns där bakom krönet...
 
 
 
Hyllan vid spisen har fått en vårig hyllremsa. Den köpte jag i somras på bakluckeloppisen i Ydrefors och den passar perfekt där.
 
 
Nej, i morgon blir det att gå upp skapligt. Jag måste ringa veterinären och boka vaccinationstid till Lilleman. Jag brukar få ett påminnelsekort om det på posten, men i år har jag inte fått något, så nu har det gått över en tid. Hoppas verkligen att det inte gör något! Är det någon som vet något om det?
 
Kram Malin
#1 - - Anita:

Charmigt med plantering i skorna! :D

Svar: Ja, det är allt lite mysigt :)
Malin

Till top