Kallt.

publicerat i Allmänt;
Idag har det verkligen varit en kall dag. Fast lite kyla är allt bättre än när det bara är ett par få minusgrader, då det är sådär rått och kyligt långt in i märgen. När det är kallare är luften riktigt frisk och härlig som idag :)
 
Ikväll var det en väldigt kall kväll att vara förälder och sitta bredvid på hoppträningen, burrr. Det värmde att träningen gick riktigt bra :) Fingrarna höll däremot på att förfrysas då jag filmade rundan. Fy vad de värkte ha, ha, men vad gör man inte för sina barn :)
 
 
Alva och Lotus hoppade bana på 1m -1.10m. Jag trodde de skulle hoppa 1m, så snacka om att mammahjärtat fick puls när Tord höjde de flesta hindrena... Fy så nervöst! Det var bara första hindret och kombinationen som låg på 1m... Fast jag tror inte Alva skulle ge sig på något om hon inte kände att de skulle klara det, så samtidigt som jag fick puls så kände jag mig ändå rätt lugn. Konstig känsla det där.
 
Ett nedslag blev det på andra hindret där de kom lite för nära. Annars en riktigt bra runda och fina ord av Tord efteråt. Så kul!
 
En svettig Lotus med is i skägget efter träningen :)
 
I morgon är det redan fredag. Vart tog den här veckan vägen??? Den har gått så fort. Nu väntar en väldigt rolig helg! Hela familjen ser fram emot den :)
 
Kram Malin

Taggar: Hoppträning, Lotus WL, Tord Westergren;

Kommentera inlägget här :