Längtar efter vår.

publicerat i Allmänt;
Jag kan tänka mig att det är fler än jag som längtar efter våren. Fast låt sportlovsveckan komma först så kan det bli vår efter den. Det är kul för alla barn att ha snön under sportlovet att sysselsätta sig med, om de nu inte bara sitter inne framför datorn... Det får vi hoppas att de inte gör!
 
 
Jag har försökt smygstarta våren här hemma med lite vårlökar. Nu har jag inte hunnit njuta särskilt mycket av blommorna den här veckan pga influensan.
 
Idag är första dagen som jag verkligen känner att energin är på väg tillbaka, att jag håller på att bli frisk. Så skönt att hälsan är på rätt väg! En hel vecka har det tagit. Jag har sjukskrivit mig i morgon också. Rösten och orken är inte på plats än, men snart så. 
 
Att vara sjuk här hemma betyder inte att man är ensam på något sätt. När barnen har varit i skolan och mannen varit på jobbet så har det alltid varit någon fyrbent liten vän som sällskapat.
 
Idag sällskapade Sessan i soffan bredvid. En sådan trött liten kisse :)
 
 
 
 
Nej, nu ska jag göra mig lite kaffe. Det som brukar vara så gott smakar just nu så illa! Tvingar i mig lite ändå för att huvudet ska hållas i schack. Åh, vad jag längtar tills kaffet ska smaka gott igen!
 
Kram Malin
 
Tack snälla ni för era kommentarer! Så roligt att läsa! Jag har en liten önskan... lämna gärna kommentarerna här på bloggen, för på facebook kommer de att till slut försvinna och det är ju synd! Puss på er!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lillemor :

Puss på dej själv roligt att du är pigg igen Vi har gått en härlig promenad i solsken nu blir det en välförtjänt fika

Svar: Låter underbart! Jag har varit hos Lotus och andats hästluft!
Malin

2:a kommentar, skriven , av Anita:

Underbart med Pärlhyacinter :D

Svar: Ja, visst är det! 👍🏼
Malin

Kommentera inlägget här :