Skidor, årsmöte och häst.

publicerat i Allmänt;
I morse ringde klockan tidigt och efter frukosten åkte jag ut till stallet och morgonfodrade alla hästarna. Därefter tog jag ut dem och fixade resten av stallsysslorna. Jag åkte hem, gjorde iordning mig för att någon timme senare på förmiddagen åka upp till hundklubben, Sommenbygdens BK, för årsmöte. Innan mötet på klubben kollade vi på skidorna och stafetten och jag måste bara säga det att Charlotte Kalla är GRYM! Jag är så imponerad av henne och de andra tjejerna med såklart, men den upphämtningen som Kalla gjorde idag... shit vilken tjej!
 
Årsmötet avslutades med kaffe och en grymt stor och god räkmacka. Så roligt att träffa klubbmedlemmar idag och sitta och snacka. Jag är ju inte där så jätteofta, men ska försöka bli lite duktigare och åka dit lite mer under 2018.
 
Efter morgonfodring och årsmötet hamnade jag i soffan och sov en stund. Skönt att kunna unna sig lite middagsvila.
 
Senare i eftermiddag åkte vi tillbaka till stallet. I morgon väntar pay and jump för Alva och Lotus. De ska göra en start i 1m så idag fick Lotus röra på sig ordentligt. Vi var helt själva i manegen i slutet på passet och då fick Lotus galoppera med full fart längs långsidorna. Lycklig häst och lycklig ryttare :)
 
 
Ikväll sitter vi och glor på melodifestivalen och som innan är det inget vidare... Vad tycker ni?
 
Hoppas ni har haft en fin lördag!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :